Kokoomus julkisti kuntavaaliohjelman ja tavoitteet kuntavaaleissa

Julkaistu:

Kokoomus tavoittelee vaaleissa suurimman ryhmän ja pormestarin paikkaa. Olemme asettaneet 70 pätevää tulevaisuuden kuntapäättäjää ehdolle. Kokoomuksen ehdokkaat ovat valmiita kantamaan vastuuta ja luotsaamaan kuntaa siten, että pystymme pitämään huolta kaikista sukupolvista – myös tulevista. Kokoomus ei aseta Tuusulassa erikseen pormestariehdokasta tai -ehdokkaita. Me pidämme tulevista haasteista selviytymisen vaalikeskustelun ytimessä ja tarjoamme vastuullisen vaihtoehdon äänestäjille.

Kuntavaalien tärkein keskustelu Tuusulassa käydään kunnan tulevaisuudesta. Mittavat palveluverkkoinvestoinnit nostavat kunnan velkamäärää merkittävästi ja hallituksen suunnittelema sote-uudistus aiheuttaa Keski-Uudenmaan kunnille useita ongelmia. Pelkästään Tuusulan osalta leikkaus sote-palveluiden rahoituksesta on noin 4 miljoonaa euroa, eli n. 65 hoitajaa, ja kunnan budjetista siirtyy yli puolet maakunnalle. Kasvavan velkamäärän kanssa tämä luo ennennäkemättömän haasteen Tuusulan kuntapolitiikkaan tuleviksi vuosiksi.

Kokoomuksen kuntavaaliohjelma on luettavissa Kokoomuksen kotisivuilta.

Lisää julkaisuja

18.12.2022

Tulevan kasvun vaaliminen on tärkeintä mahdollista varautumista.

Tiedote 14.12.2022/ julkaisuvapaa heti Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa Talousarviota on rakennettu vastaamaan poikkeukselliseen aikaan, jossa kaikkien talouden kehitykseen vaikuttavien maailmanlaajuisten sekä

8.12.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi 

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestyi keskiviikkona 7.12. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan.  Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Lilli Salmi.   Ryhmän puheenjohtajana viimeiset 6 vuotta toiminut Ilmari Sjöblom

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu