Kokoomus julkisti kuntavaaliohjelman ja tavoitteet kuntavaaleissa

Julkaistu:

Kokoomus tavoittelee vaaleissa suurimman ryhmän ja pormestarin paikkaa. Olemme asettaneet 70 pätevää tulevaisuuden kuntapäättäjää ehdolle. Kokoomuksen ehdokkaat ovat valmiita kantamaan vastuuta ja luotsaamaan kuntaa siten, että pystymme pitämään huolta kaikista sukupolvista – myös tulevista. Kokoomus ei aseta Tuusulassa erikseen pormestariehdokasta tai -ehdokkaita. Me pidämme tulevista haasteista selviytymisen vaalikeskustelun ytimessä ja tarjoamme vastuullisen vaihtoehdon äänestäjille.

Kuntavaalien tärkein keskustelu Tuusulassa käydään kunnan tulevaisuudesta. Mittavat palveluverkkoinvestoinnit nostavat kunnan velkamäärää merkittävästi ja hallituksen suunnittelema sote-uudistus aiheuttaa Keski-Uudenmaan kunnille useita ongelmia. Pelkästään Tuusulan osalta leikkaus sote-palveluiden rahoituksesta on noin 4 miljoonaa euroa, eli n. 65 hoitajaa, ja kunnan budjetista siirtyy yli puolet maakunnalle. Kasvavan velkamäärän kanssa tämä luo ennennäkemättömän haasteen Tuusulan kuntapolitiikkaan tuleviksi vuosiksi.

Kokoomuksen kuntavaaliohjelma on luettavissa Kokoomuksen kotisivuilta.

Lisää julkaisuja

13.2.2022

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi vuodelle 2022. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sakari Mäkinen, taloudenhoitajaksi Tarja Hartman ja sihteeriksi Tiia Kaukolampi. Kunnallisjärjestön nimeämä valtuustoryhmän neuvottelija

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee

28.10.2021

Kokoomus Keski-Uudenmaan suurmarkkinoilla

Kohtaamisia ja keskusteluja Uudellamaalla!  Kokoomuslaisia aluevaaliehdokkaita, kunnanvaltuutettuja ja muita vaikuttajia on jututettavissa lauantaina 30.10. yhteensä 15 tilaisuudessa ympäri Uuttamaata. Tuusulassa