Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi

Julkaistu:

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi tiistaina 22.6. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin kunnallisjärjestön puheenjohtaja Kalle Ikkelä, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Ilmari Sjöblom ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Laura Åvall. Sihteeriksi valittiin Topi Korpinen. Valtuustoryhmän neuvottelijoiksi valittiin Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. Kolmas neuvottelija on kunnallisjärjestön nimeämä Tapio Tammilehto. Valtuustoryhmä järjestäytyy käynnissä olevien pormestariohjelmaneuvotteluiden jälkeen uudestaan elokuussa.

Kokoomuksen valtuustoryhmään kuuluu kaikki 14 valtuutettua sekä kaksi ensimmäistä varavaltuutettua. Valtuustoryhmän jäsenet ovat valtuutetut Sanna Kervinen, Ruut Sjöblom, Kalle Ikkelä, Tapio Tammilehto, Janne Mellin, Ilmari Sjöblom, Mika Mäki-Kuhna, Lauri Untamo, Laura Åvall, Lilli Salmi, Risto Rämö, Antti Seppälä, Ulla Rosenqvist, Jukka Ahlgren sekä varavaltuutetut Topi Korpinen ja Ilari Roihuvuo.

Järjestäytymiskokouksessa hyväksyttiin myös valtuustoryhmän säännöt tulevalle valtuustokaudelle.

Lisää julkaisuja

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu

13.2.2022

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi vuodelle 2022. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sakari Mäkinen, taloudenhoitajaksi Tarja Hartman ja sihteeriksi Tiia Kaukolampi. Kunnallisjärjestön nimeämä valtuustoryhmän neuvottelija

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee