Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi

Julkaistu:

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi tiistaina 22.6. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin kunnallisjärjestön puheenjohtaja Kalle Ikkelä, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Ilmari Sjöblom ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Laura Åvall. Sihteeriksi valittiin Topi Korpinen. Valtuustoryhmän neuvottelijoiksi valittiin Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. Kolmas neuvottelija on kunnallisjärjestön nimeämä Tapio Tammilehto. Valtuustoryhmä järjestäytyy käynnissä olevien pormestariohjelmaneuvotteluiden jälkeen uudestaan elokuussa.

Kokoomuksen valtuustoryhmään kuuluu kaikki 14 valtuutettua sekä kaksi ensimmäistä varavaltuutettua. Valtuustoryhmän jäsenet ovat valtuutetut Sanna Kervinen, Ruut Sjöblom, Kalle Ikkelä, Tapio Tammilehto, Janne Mellin, Ilmari Sjöblom, Mika Mäki-Kuhna, Lauri Untamo, Laura Åvall, Lilli Salmi, Risto Rämö, Antti Seppälä, Ulla Rosenqvist, Jukka Ahlgren sekä varavaltuutetut Topi Korpinen ja Ilari Roihuvuo.

Järjestäytymiskokouksessa hyväksyttiin myös valtuustoryhmän säännöt tulevalle valtuustokaudelle.

Lisää julkaisuja

18.12.2022

Tulevan kasvun vaaliminen on tärkeintä mahdollista varautumista.

Tiedote 14.12.2022/ julkaisuvapaa heti Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa Talousarviota on rakennettu vastaamaan poikkeukselliseen aikaan, jossa kaikkien talouden kehitykseen vaikuttavien maailmanlaajuisten sekä

8.12.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi 

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestyi keskiviikkona 7.12. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan.  Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Lilli Salmi.   Ryhmän puheenjohtajana viimeiset 6 vuotta toiminut Ilmari Sjöblom

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu