Kalle Ikkelä Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Tuusulassa

Julkaistu:

Kokoomuksen Tuusulan valtuustoryhmä ja kunnallisjärjestö ovat kokouksissaan valinneet pormestariehdokkaaksi Kalle Ikkelän. 44-vuotias Ikkelä on Tuusulan Kokoomuksen ja Kokoomuksen Tuusulan kunnallisjärjestön puheenjohtaja. Ikkelä valittiin valtuustoon 317 äänellä, saaden kolmanneksi eniten ääniä Kokoomuksen ehdokkaista.

Ikkelä on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja markkinoinnin MBA. Ikkelällä on pitkä työhistoria tietotekniikan, myynnin ja markkinoinnin eri työtehtävistä yksityiseltä sektorilta. Kokoomuksen luottamustehtävissä Ikkelä on toiminut Tuusulan Kokoomuksen puheenjohtajana, kunnallisjärjestön puheenjohtajana, Uudenmaan piirin varapuheenjohtajana, Uudenmaan piirihallituksessa ja Kokoomuksen puoluevaltuustossa.

“Ilmoitin ennen vaaleja, että harkitsen asiaa jos äänestystuloksen perusteella löytyy luottamusta. Olen todella kiitollinen äänestäjien tuesta sekä Kokoomuksen ryhmän sisältä saamastani kannustuksesta. Kokoomus kantaa vastuuta ja on suurimpana ryhmänä asettanut neuvotteluiden tavoitteeksi saada pormestarin paikan.”, kertoo ryhmien välisiä neuvotteluja vetävä Ikkelä.

“Kokoomuksen sisällä oli laajasti kiinnostusta pormestarin paikkaan ennen vaaleja ja vaalien jälkeen, mikä koettiin ryhmässä hyvänä asiana. Teimme lopulta valintamme kahden ehdokkaan, Kalle Ikkelän ja Lilli Salmen, välillä. Valitsimme Kalle Ikkelän pormestariehdokkaaksi äänestystuloksella 9-6. Kokoomuksen ryhmä on tuloksen jälkeen yksimielisesti Ikkelän takana.”, kertoo Kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Ilmari Sjöblom.

Pormestari valitaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 16.8.

Lisätiedot:

Kalle Ikkelä
Puheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
kalle.ikkela (at) gmail.com

Ilmari Sjöblom
Varapuheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
ilmari (at) riisula.fi

Lisää julkaisuja

13.2.2022

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi vuodelle 2022. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sakari Mäkinen, taloudenhoitajaksi Tarja Hartman ja sihteeriksi Tiia Kaukolampi. Kunnallisjärjestön nimeämä valtuustoryhmän neuvottelija

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee

28.10.2021

Kokoomus Keski-Uudenmaan suurmarkkinoilla

Kohtaamisia ja keskusteluja Uudellamaalla!  Kokoomuslaisia aluevaaliehdokkaita, kunnanvaltuutettuja ja muita vaikuttajia on jututettavissa lauantaina 30.10. yhteensä 15 tilaisuudessa ympäri Uuttamaata. Tuusulassa