Kalle Ikkelä Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Tuusulassa

Julkaistu:

Kokoomuksen Tuusulan valtuustoryhmä ja kunnallisjärjestö ovat kokouksissaan valinneet pormestariehdokkaaksi Kalle Ikkelän. 44-vuotias Ikkelä on Tuusulan Kokoomuksen ja Kokoomuksen Tuusulan kunnallisjärjestön puheenjohtaja. Ikkelä valittiin valtuustoon 317 äänellä, saaden kolmanneksi eniten ääniä Kokoomuksen ehdokkaista.

Ikkelä on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja markkinoinnin MBA. Ikkelällä on pitkä työhistoria tietotekniikan, myynnin ja markkinoinnin eri työtehtävistä yksityiseltä sektorilta. Kokoomuksen luottamustehtävissä Ikkelä on toiminut Tuusulan Kokoomuksen puheenjohtajana, kunnallisjärjestön puheenjohtajana, Uudenmaan piirin varapuheenjohtajana, Uudenmaan piirihallituksessa ja Kokoomuksen puoluevaltuustossa.

“Ilmoitin ennen vaaleja, että harkitsen asiaa jos äänestystuloksen perusteella löytyy luottamusta. Olen todella kiitollinen äänestäjien tuesta sekä Kokoomuksen ryhmän sisältä saamastani kannustuksesta. Kokoomus kantaa vastuuta ja on suurimpana ryhmänä asettanut neuvotteluiden tavoitteeksi saada pormestarin paikan.”, kertoo ryhmien välisiä neuvotteluja vetävä Ikkelä.

“Kokoomuksen sisällä oli laajasti kiinnostusta pormestarin paikkaan ennen vaaleja ja vaalien jälkeen, mikä koettiin ryhmässä hyvänä asiana. Teimme lopulta valintamme kahden ehdokkaan, Kalle Ikkelän ja Lilli Salmen, välillä. Valitsimme Kalle Ikkelän pormestariehdokkaaksi äänestystuloksella 9-6. Kokoomuksen ryhmä on tuloksen jälkeen yksimielisesti Ikkelän takana.”, kertoo Kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Ilmari Sjöblom.

Pormestari valitaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 16.8.

Lisätiedot:

Kalle Ikkelä
Puheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
kalle.ikkela (at) gmail.com

Ilmari Sjöblom
Varapuheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
ilmari (at) riisula.fi

Lisää julkaisuja

18.12.2022

Tulevan kasvun vaaliminen on tärkeintä mahdollista varautumista.

Tiedote 14.12.2022/ julkaisuvapaa heti Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa Talousarviota on rakennettu vastaamaan poikkeukselliseen aikaan, jossa kaikkien talouden kehitykseen vaikuttavien maailmanlaajuisten sekä

8.12.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi 

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestyi keskiviikkona 7.12. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan.  Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Lilli Salmi.   Ryhmän puheenjohtajana viimeiset 6 vuotta toiminut Ilmari Sjöblom

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu