Kalle Ikkelä Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Tuusulassa

Julkaistu:

Kokoomuksen Tuusulan valtuustoryhmä ja kunnallisjärjestö ovat kokouksissaan valinneet pormestariehdokkaaksi Kalle Ikkelän. 44-vuotias Ikkelä on Tuusulan Kokoomuksen ja Kokoomuksen Tuusulan kunnallisjärjestön puheenjohtaja. Ikkelä valittiin valtuustoon 317 äänellä, saaden kolmanneksi eniten ääniä Kokoomuksen ehdokkaista.

Ikkelä on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja markkinoinnin MBA. Ikkelällä on pitkä työhistoria tietotekniikan, myynnin ja markkinoinnin eri työtehtävistä yksityiseltä sektorilta. Kokoomuksen luottamustehtävissä Ikkelä on toiminut Tuusulan Kokoomuksen puheenjohtajana, kunnallisjärjestön puheenjohtajana, Uudenmaan piirin varapuheenjohtajana, Uudenmaan piirihallituksessa ja Kokoomuksen puoluevaltuustossa.

“Ilmoitin ennen vaaleja, että harkitsen asiaa jos äänestystuloksen perusteella löytyy luottamusta. Olen todella kiitollinen äänestäjien tuesta sekä Kokoomuksen ryhmän sisältä saamastani kannustuksesta. Kokoomus kantaa vastuuta ja on suurimpana ryhmänä asettanut neuvotteluiden tavoitteeksi saada pormestarin paikan.”, kertoo ryhmien välisiä neuvotteluja vetävä Ikkelä.

“Kokoomuksen sisällä oli laajasti kiinnostusta pormestarin paikkaan ennen vaaleja ja vaalien jälkeen, mikä koettiin ryhmässä hyvänä asiana. Teimme lopulta valintamme kahden ehdokkaan, Kalle Ikkelän ja Lilli Salmen, välillä. Valitsimme Kalle Ikkelän pormestariehdokkaaksi äänestystuloksella 9-6. Kokoomuksen ryhmä on tuloksen jälkeen yksimielisesti Ikkelän takana.”, kertoo Kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Ilmari Sjöblom.

Pormestari valitaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 16.8.

Lisätiedot:

Kalle Ikkelä
Puheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
kalle.ikkela (at) gmail.com

Ilmari Sjöblom
Varapuheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmä
ilmari (at) riisula.fi

Lisää julkaisuja

16.10.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmä: Edellytämme lisää vaihtoehtoja Puistokylän suunnitelmille

Kokoomuksen valtuustoryhmä keskusteli Puistokylän asemakaavastaTIEDOTE 16.10.2021 Kokoomuksen valtuustoryhmä käsitteli kokouksessaan Rykmentinpuiston alueen rakentumista ja erityisesti kuntalaisten keskuudessa paljon mielipiteitä kirvoittanutta

6.9.2021

Valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä

Maanantaina 6.9. kokoontunut valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä kunnan eri toimielimiin. Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän yhtymävaltuustoon valittiin Kalle Ikkelä, Lilli Salmi ja Mika

6.9.2021

Lauri Untamon valtuustoaloite 6.9.2021

VALTUUSTOALOITE 6.9.2021 Esitän valtuustoaloitteena, että tämän vuoden kuntastrategian yhteydessä käydään läpi Tuusulan kunnan tapahtumatuotannon kokonaisuus kunnassa, yrityksissä ja yhdistyksissä. Tavoitteena