Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi ja nimesi ehdokkaansa keskeisiin luottamustoimiin

Julkaistu:

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa on järjestäytynyt ja valinnut ehdokkaansa keskeisiin luottamustehtäviin, jotka luottamuspaikkaneuvotteluissa on Kokoomukselle sovittu.

Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Ilmari Sjöblom, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Laura Åvall ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Janne Mellin. Sihteeriksi valittiin Topi Korpinen. Valtuustoryhmän neuvottelijoiksi valittiin Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. Kolmas neuvottelija on kunnallisjärjestön nimeämä Tapio Tammilehto.

Kokouksen päätöksen mukaisesti valtuustoryhmän järjestäytyminen tulee voimaan valtuuston kokouksen 16.8. jälkeen, johon asti valtuustoryhmän 01-2021 järjestäytymiskokouksessa valitut henkilöt jatkavat tehtävissään.

Kokoomuksen ehdokas pormestariksi on Kalle Ikkelä. Muiksi kunnanhallituksen kokoomuslaisiksi jäseniksi esitetään Lilli Salmea, Tapio Tammilehtoa ja Ulla Rosenqvistia. Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi esitetään Mika Mäki-Kuhnaa.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Janne Melliniä ja kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajaksi Kari Kinnusta.

Kunnan luottamustehtävien osalta lopullisen päätöksen tekee maanantaina 16.8. kokoontuva kunnanvaltuusto. Valtuuston kokouksessa nimetään myös muut lautakuntien jäsenet.

Lisää julkaisuja

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee

28.10.2021

Kokoomus Keski-Uudenmaan suurmarkkinoilla

Kohtaamisia ja keskusteluja Uudellamaalla!  Kokoomuslaisia aluevaaliehdokkaita, kunnanvaltuutettuja ja muita vaikuttajia on jututettavissa lauantaina 30.10. yhteensä 15 tilaisuudessa ympäri Uuttamaata. Tuusulassa

16.10.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmä: Edellytämme lisää vaihtoehtoja Puistokylän suunnitelmille

Kokoomuksen valtuustoryhmä keskusteli Puistokylän asemakaavastaTIEDOTE 16.10.2021 Kokoomuksen valtuustoryhmä käsitteli kokouksessaan Rykmentinpuiston alueen rakentumista ja erityisesti kuntalaisten keskuudessa paljon mielipiteitä kirvoittanutta