Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi ja nimesi ehdokkaansa keskeisiin luottamustoimiin

Julkaistu:

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa on järjestäytynyt ja valinnut ehdokkaansa keskeisiin luottamustehtäviin, jotka luottamuspaikkaneuvotteluissa on Kokoomukselle sovittu.

Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Ilmari Sjöblom, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Laura Åvall ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Janne Mellin. Sihteeriksi valittiin Topi Korpinen. Valtuustoryhmän neuvottelijoiksi valittiin Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. Kolmas neuvottelija on kunnallisjärjestön nimeämä Tapio Tammilehto.

Kokouksen päätöksen mukaisesti valtuustoryhmän järjestäytyminen tulee voimaan valtuuston kokouksen 16.8. jälkeen, johon asti valtuustoryhmän 01-2021 järjestäytymiskokouksessa valitut henkilöt jatkavat tehtävissään.

Kokoomuksen ehdokas pormestariksi on Kalle Ikkelä. Muiksi kunnanhallituksen kokoomuslaisiksi jäseniksi esitetään Lilli Salmea, Tapio Tammilehtoa ja Ulla Rosenqvistia. Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi esitetään Mika Mäki-Kuhnaa.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Janne Melliniä ja kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajaksi Kari Kinnusta.

Kunnan luottamustehtävien osalta lopullisen päätöksen tekee maanantaina 16.8. kokoontuva kunnanvaltuusto. Valtuuston kokouksessa nimetään myös muut lautakuntien jäsenet.

Lisää julkaisuja

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu

13.2.2022

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi vuodelle 2022. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sakari Mäkinen, taloudenhoitajaksi Tarja Hartman ja sihteeriksi Tiia Kaukolampi. Kunnallisjärjestön nimeämä valtuustoryhmän neuvottelija

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee