Valtuuston nimeämät luottamushenkilöt

Julkaistu:

Tänään maanantaina 16.8. ensimmäistä kerta kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi luottamushenkilöt kunnan toimielimiin luottamuspaikkaneuvotteluissa saavutetun sopimuksen mukaan.

Pormestariksi valittiin esityksen mukaan Kalle Ikkelä. Muiksi kunnanhallituksen kokoomuslaisiksi jäseniksi valittiin Lilli Salmi, Tapio Tammilehto ja Ulla Rosenqvist. Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Mika Mäki-Kuhna.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Janne Mellin ja Kari Kinnunen puolestaan kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Kaikki Kokoomuksen luottamushenkilövalinnat löydät täältä.

Valinnat sekä kunnallisten että ylikunnallisten luottamustehtävien osalta täydentyvät syksyn aikana. Kokoomuksen valinnat luottamustehtäviin ovat kaksivuotiset kausille 2021-23 ja täydentyvät jälkimmäiselle kaksivuotiskaudelle.

Lisää julkaisuja

28.10.2021

Kokoomus Keski-Uudenmaan suurmarkkinoilla

Kohtaamisia ja keskusteluja Uudellamaalla!  Kokoomuslaisia aluevaaliehdokkaita, kunnanvaltuutettuja ja muita vaikuttajia on jututettavissa lauantaina 30.10. yhteensä 15 tilaisuudessa ympäri Uuttamaata. Tuusulassa

16.10.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmä: Edellytämme lisää vaihtoehtoja Puistokylän suunnitelmille

Kokoomuksen valtuustoryhmä keskusteli Puistokylän asemakaavastaTIEDOTE 16.10.2021 Kokoomuksen valtuustoryhmä käsitteli kokouksessaan Rykmentinpuiston alueen rakentumista ja erityisesti kuntalaisten keskuudessa paljon mielipiteitä kirvoittanutta

6.9.2021

Valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä

Maanantaina 6.9. kokoontunut valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä kunnan eri toimielimiin. Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän yhtymävaltuustoon valittiin Kalle Ikkelä, Lilli Salmi ja Mika