Valtuuston nimeämät luottamushenkilöt

Julkaistu:

Tänään maanantaina 16.8. ensimmäistä kerta kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi luottamushenkilöt kunnan toimielimiin luottamuspaikkaneuvotteluissa saavutetun sopimuksen mukaan.

Pormestariksi valittiin esityksen mukaan Kalle Ikkelä. Muiksi kunnanhallituksen kokoomuslaisiksi jäseniksi valittiin Lilli Salmi, Tapio Tammilehto ja Ulla Rosenqvist. Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Mika Mäki-Kuhna.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Janne Mellin ja Kari Kinnunen puolestaan kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Kaikki Kokoomuksen luottamushenkilövalinnat löydät täältä.

Valinnat sekä kunnallisten että ylikunnallisten luottamustehtävien osalta täydentyvät syksyn aikana. Kokoomuksen valinnat luottamustehtäviin ovat kaksivuotiset kausille 2021-23 ja täydentyvät jälkimmäiselle kaksivuotiskaudelle.

Lisää julkaisuja

13.2.2022

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi

Kunnallisjärjestön hallitus järjestäytyi vuodelle 2022. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sakari Mäkinen, taloudenhoitajaksi Tarja Hartman ja sihteeriksi Tiia Kaukolampi. Kunnallisjärjestön nimeämä valtuustoryhmän neuvottelija

13.12.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022

Kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäpuheenvuoro Tuusulan talousarvioon vuodelle 2022 (Budjettikäsittelyyn 13.12.2021, varapj. Laura Åvall) *** Hyvä valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, Moni lienee

28.10.2021

Kokoomus Keski-Uudenmaan suurmarkkinoilla

Kohtaamisia ja keskusteluja Uudellamaalla!  Kokoomuslaisia aluevaaliehdokkaita, kunnanvaltuutettuja ja muita vaikuttajia on jututettavissa lauantaina 30.10. yhteensä 15 tilaisuudessa ympäri Uuttamaata. Tuusulassa