Valtuuston nimeämät luottamushenkilöt

Julkaistu:

Tänään maanantaina 16.8. ensimmäistä kerta kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi luottamushenkilöt kunnan toimielimiin luottamuspaikkaneuvotteluissa saavutetun sopimuksen mukaan.

Pormestariksi valittiin esityksen mukaan Kalle Ikkelä. Muiksi kunnanhallituksen kokoomuslaisiksi jäseniksi valittiin Lilli Salmi, Tapio Tammilehto ja Ulla Rosenqvist. Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Mika Mäki-Kuhna.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Janne Mellin ja Kari Kinnunen puolestaan kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Kaikki Kokoomuksen luottamushenkilövalinnat löydät täältä.

Valinnat sekä kunnallisten että ylikunnallisten luottamustehtävien osalta täydentyvät syksyn aikana. Kokoomuksen valinnat luottamustehtäviin ovat kaksivuotiset kausille 2021-23 ja täydentyvät jälkimmäiselle kaksivuotiskaudelle.

Lisää julkaisuja

18.12.2022

Tulevan kasvun vaaliminen on tärkeintä mahdollista varautumista.

Tiedote 14.12.2022/ julkaisuvapaa heti Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa Talousarviota on rakennettu vastaamaan poikkeukselliseen aikaan, jossa kaikkien talouden kehitykseen vaikuttavien maailmanlaajuisten sekä

8.12.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi 

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestyi keskiviikkona 7.12. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan.  Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Lilli Salmi.   Ryhmän puheenjohtajana viimeiset 6 vuotta toiminut Ilmari Sjöblom

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu