Valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä

Julkaistu:

Maanantaina 6.9. kokoontunut valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä kunnan eri toimielimiin.

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän yhtymävaltuustoon valittiin Kalle Ikkelä, Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. KEUDAN yhtymävaltuuston varapuheenjohtajaksi Vesa Lundberg, Keskisen Uudenmaan musiikkiopiston johtokuntaan Keimo Joensuu ja Keski-Uudenmaan vesi -kuntayhtymän yhtymävaltuustoon Riitta Sedig. Käräjäoikeuden lautamiehiksi valittiin Arto Nätkynmäki, Jukka Heinänen ja Matilda Kivinen.

Valinnat sekä kunnallisten että ylikunnallisten luottamustehtävien osalta täydentyvät syksyn aikana. Kaikki jo nimetyt kokoomuslaiset luottamushenkilöt löydät täältä.

Lisää julkaisuja

18.12.2022

Tulevan kasvun vaaliminen on tärkeintä mahdollista varautumista.

Tiedote 14.12.2022/ julkaisuvapaa heti Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa Talousarviota on rakennettu vastaamaan poikkeukselliseen aikaan, jossa kaikkien talouden kehitykseen vaikuttavien maailmanlaajuisten sekä

8.12.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestäytyi 

Kokoomuksen valtuustoryhmä Tuusulassa järjestyi keskiviikkona 7.12. pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan.  Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Lilli Salmi.   Ryhmän puheenjohtajana viimeiset 6 vuotta toiminut Ilmari Sjöblom

17.11.2022

Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle

Kokoomuksen valtuustoryhmän tiedoteTuusulassa 16.11.2022 – julkaisuvapaa Tuusulan yleiskaava 2040 rakentaa pohjaa uudelle kasvulle Kokoomuksen valtuustoryhmä iloitsee, että yli vuosikymmenen valmisteltu