Valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä

Julkaistu:

Maanantaina 6.9. kokoontunut valtuusto nimesi uusia luottamushenkilöitä kunnan eri toimielimiin.

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän yhtymävaltuustoon valittiin Kalle Ikkelä, Lilli Salmi ja Mika Mäki-Kuhna. KEUDAN yhtymävaltuuston varapuheenjohtajaksi Vesa Lundberg, Keskisen Uudenmaan musiikkiopiston johtokuntaan Keimo Joensuu ja Keski-Uudenmaan vesi -kuntayhtymän yhtymävaltuustoon Riitta Sedig. Käräjäoikeuden lautamiehiksi valittiin Arto Nätkynmäki, Jukka Heinänen ja Matilda Kivinen.

Valinnat sekä kunnallisten että ylikunnallisten luottamustehtävien osalta täydentyvät syksyn aikana. Kaikki jo nimetyt kokoomuslaiset luottamushenkilöt löydät täältä.

Lisää julkaisuja

16.10.2021

Kokoomuksen valtuustoryhmä: Edellytämme lisää vaihtoehtoja Puistokylän suunnitelmille

Kokoomuksen valtuustoryhmä keskusteli Puistokylän asemakaavastaTIEDOTE 16.10.2021 Kokoomuksen valtuustoryhmä käsitteli kokouksessaan Rykmentinpuiston alueen rakentumista ja erityisesti kuntalaisten keskuudessa paljon mielipiteitä kirvoittanutta

6.9.2021

Lauri Untamon valtuustoaloite 6.9.2021

VALTUUSTOALOITE 6.9.2021 Esitän valtuustoaloitteena, että tämän vuoden kuntastrategian yhteydessä käydään läpi Tuusulan kunnan tapahtumatuotannon kokonaisuus kunnassa, yrityksissä ja yhdistyksissä. Tavoitteena

16.8.2021

Valtuuston nimeämät luottamushenkilöt

Tänään maanantaina 16.8. ensimmäistä kerta kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi luottamushenkilöt kunnan toimielimiin luottamuspaikkaneuvotteluissa saavutetun sopimuksen mukaan. Pormestariksi valittiin esityksen mukaan Kalle